NOVÝ koncept sběru na místě v lékárně 360Grad: Informujte se nyní →


Práce ve společnosti MYCANNABIS

Vaše vysněná práce v lékárně MYCANNABIS

Vítejte ve světě lékařského konopí!

Jsme zavedená lékárna v jižní části Düsseldorfu, která se specializuje na poskytování poradenství a výdej léčebného konopí po celém Německu. Náš rychle rostoucí tým se zavázal k modernímu a vysoce kvalitnímu zákaznickému servisu.
Otevřete pracovní inzeráty

NAŠE POSLÁNÍ

Léčebné konopí z lékárny

Chceme pacientům zpřístupnit léčebný potenciál léčebného konopí.
Nabízíme ucelenou řadu produktů a služeb pro zlepšení nabídky léčebného konopí. Klademe velký důraz na dobrý zákaznický servis a krátké dodací lhůty.
Pro tuto misi hledáme zaměstnance, jako jste VY! Pokud byste chtěli být součástí této mise, těšíme se na vaši přihlášku.

hledáme

Naším cílem je poskytnout pacientům tu nejlepší možnou péči, abychom mohli přispět svým dílem k jejich zdraví. Seznamte se s naším týmem:

Žádná vhodná pozice? Pak nám prosím zašlete nevyžádanou přihlášku. Těšíme se na vás!

Proč my?

1

Týmová kultura

Naše společnost udržuje otevřenou a kooperativní týmovou kulturu, ve které je každý zaměstnanec oceňován a respektován. Ceníme si spolupráce, podpory a pozitivního pracovního prostředí, které umožňuje členům našeho týmu dělat to nejlepší a cítit se pohodlně.
2

Rovnováha

Klademe velký důraz na rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem našich zaměstnanců. Prostřednictvím flexibilní pracovní doby a různých nabídek na podporu zdraví chceme zajistit, aby naši zaměstnanci byli jak profesně úspěšní, tak osobnostně vyrovnaní.
3

Rozvoj

Ceníme si rozmanitosti zkušeností, zázemí a perspektiv našich zaměstnanců. Výměnou různých nápadů a přístupů podporujeme inspirativní a dynamické pracovní prostředí, které pohání inovace. To umožňuje společně vyvíjet kreativní řešení.

Společně utvářejte budoucnost konopí

Pro udržitelné a bezpečné dodávání konopí

Nabídka léčebného konopí
Na tiskové konferenci se spolkovým ministrem zdravotnictví prof. Dr. Karl Lauterbach 26. října 2022 federální vláda potvrdila svůj plán v budoucnu již konopí neklasifikovat jako narkotikum. To by umožnilo předepisovat konopí na běžný recept, což by snížilo administrativní zátěž lékařů a lékárníků. MYCANNABIS tento krok podporuje a zavazuje se k bezpečnému zásobování léčebným konopím.

Velký důraz klademe také na transparentnost a zajištění kvality při nákupu a výdeji konopných produktů. Naše lékárna sází na moderní technologie a inovativní koncepty, které umožňují efektivní a bezpečné zásobování léčebným konopím a přispívají k dalšímu rozvoji konopné terapie.
Přihlaste se nyní!
Léčebné konopí doručené až k vám domů. Uplatněte svůj předpis na konopí v naší konopné lékárně.
KONTAKT
Naturecan LTD Bank Chambers,
St. Petersgate, Stockport,
England SK1 1AR

EU Phone number: 0203 808 6988

Operating hours: 9am - 5pm, Monday to Friday
Naturecan LTD Bank Chambers, St. Petersgate, Stockport, England SK1 1AR